Ons restaurant verwelkomt je aan de oevers van het meer van Genval om je kennis te laten maken met een verfijnde, seizoensgebonden Franse keuken.

De creatieve chef Nicolas Mottart gaat rigoureus en nauwgezet te werk om je een oprechte Franse cuisine voor te schotelen met eerlijke ingrediënten die hij haalt bij lokale producenten. De menukaart varieert met de seizoenen, zodat je altijd producten van de hoogste kwaliteit op je bord krijgt.

KAART

MENU

Een uitzonderlijk menu in een uniek restaurant

 

Openingsuren van restaurant Genval.Les.Bains

Ons restaurant verwelkomt je aan de oevers van het meer van Genval, iedere werkdag en zondag van 12 uur tot 14 uur en van 19 uur tot 22 uur. Op zaterdag zijn we open van 19 uur tot 22 uur. Om te reserveren kun je bellen naar 0032 (0) 2 655 73 73 of een e-mail sturen naar glb@martinshotels.com.

RESERVEER EEN TAFEL

Geniet van je maaltijd op ons mooie terras

Als het mooie weer van de partij is, opent restaurant Genval.Les.Bains de deuren naar zijn aangename terras. Zo kun je onze verfijnde Franse cuisine proeven terwijl je een prachtig uitzicht geniet op onze tuinen en het meer van Genval.

De ideale partner voor al je evenementen

Wil je je huwelijk, een verjaardag of een businessmeeting organiseren in restaurant Genval.Les.Bains? Ons etablissement begeleidt je graag bij al je privé- of professionele evenementen. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

De zakenlunch van restaurant Genval.Les.Bains

Restaurant Genval.Les.Bains serveert elke middag van de week, behalve op feestdagen, een zakenlunch. 

Quick Response Code