Restaurant Genval.Les.Bains, een exclusieve culinaire ervaring

Restaurant Genval.Les.Bains nodigt je uit in het weelderige landschap aan het meer van Genval voor een gastronomische ervaring getint met elegantie en sereniteit.

Restaurant Genval.Les.Bains, gevestigd in een natuurlijk hoekje van Waals-Brabant, verwelkomt je in de historische omgeving van het kasteel van Genval aan de rand van een prachtig meer. Als je deur van dit etablissement opent, ontdek je een modern adres, aangekleed in zandtinten die onderbroken worden door levendige tonen. Alles is er tot in het kleinste detail uitgedacht om je een uitzonderlijke avond te garanderen, en het bord is daarop geen uitzondering. Je proeft er authentieke, elegante gerechten die variëren naargelang de seizoenen.

BEKIJK HET MENU

 

Nicolas Mottart: een chef met lef leidt Genval.Les.Bains

Nicolas Mottart is afkomstig uit Waterloo en rolde al op jonge leeftijd de wereld van de gastronomie binnen. Hij zette zijn eerste stappen bij een aantal etablissementen in Waals-Brabant en perfectioneerde zijn stijl onder de supervisie van verschillende sterrenchefs. In 2018 werd hij chef-kok bij Genval.Les.Bains, dat hij leidt met de nodige durf en creativiteit.

MEER LEREN

 

Een uitstekend menu in het hart van Waals-Brabant

Nicolas Mottart biedt een oprechte, verfijnde Franse keuken met respect voor de producten, die evolueert naargelang de seizoenen. Streng en nauwgezet, elk gerecht wordt met de grootste zorg bereid. De chef van restaurant Genval.Les.Bains verwent je smaakpapillen met suggesties die variëren met de seizoenen.

RESERVEER EEN TAFEL

 

The Kingfisher, cocktails met uitzicht op het meer van Genval

The Kingfisher dompelt je onder in een gezellige sfeer met een industrieel geïnspireerd decor. Een warme omgeving waar je wijnen, bieren, cocktails of sterke drank kunt proeven terwijl je geniet van het uitzicht op de mooie omgeving van het meer van Genval. De ideale locatie om een ​​drankje te nuttigen voor of na je gastronomische maaltijd in restaurant Genval.Les.Bains.

ONTDEK DE BAR

Quick Response Code