The Kingfisher, een warme loungebar in Genval

The Kingfisher, vernoemd naar het ijsvogellogo van Martin's Hotels, nodigt je uit in een industrieel decor waar comfort en erfgoed samengaan.

The Kingfisher werd in 2016 gerenoveerd, maar het karakter van de gebouwen die ooit de drankenfabriek van Schweppes in Genval huisvestten, bleef behouden. Het resultaat is een unieke, warme loungebar in Waals-Brabant die trouw is aan zijn geschiedenis met industriële decoratie en foto's van weleer. In de bar staat een piano waarop muzikaal aangelegde klanten een melodie mogen tokkelen om nog meer sfeer te scheppen. Als het mooi weer is, kun je in de aangename patio genieten van de zonnestralen.

 

Een bar die trots is op zijn geschiedenis

The Kingfisher is in de eerste plaats een warme, knusse bar in Genval, geïnstalleerd in een erfgoedgebouw. Geen wonder dat de drankkaart een prominente plaats geeft aan lekkere cocktails op basis van de tonic, soda of bitter lemon van Schweppes, die Genval zijn internationale reputatie bezorgd hebben. Uiteraard schenken we in deze bar in Waals-Brabant ook onze huisbieren uit, zoals Martin's Pale Ale. Je kunt van je drankje genieten op een kruk of aan een tafeltje bij de open haard. Een elegante setting met een geweldig uitzicht op het meer van Genval.

 
 

Openingsuren van The Kingfisher

Onze aangename loungebar aan de oevers van het meer van Genval verwelkomt je elke dag vanaf 16 uur, afhankelijk van de bezetting van ons hotel Château du Lac.

Weekdagen: 16u00 - 00u00 
Zaterdag: 16u00 - 01u00

Quick Response Code