Nicolas Mottart is afkomstig uit Waterloo en staat sinds 2018 aan het roer van restaurant Genval.Les.Bains. De chef houdt van reizen en dat merk je aan zijn creaties. Zijn ontdekkingen en zijn voorkeur voor lokale producten vormen de inspiratie voor een geheel eigen Franse keuken, die zowel verfijnd als weelderig is. Op het menu: ingrediënten afkomstig van producenten uit de streek, met liefde en kennis van zaken verwerkt tot uitzonderlijke gerechten.

Nicolas Mottart, de creatieve troef van Genval.Les.Bains

 

Sterrenervaring in dienst van Genval.Les.Bains

Nicolas Mottart vertelt graag dat hij als klein jongetje al gefascineerd was door het koksvak. Na zijn opleiding aan het Kardinaal Mercier Instituut in Schaarbeek deed hij professionele ervaring op bij verschillende sterrenchefs, die hem hielpen zijn kookkunsten te perfectioneren. In de keukens van Genval.Les.Bains begon hij ooit als leerling-kok en groeide hij door tot hij in 2018 aan het hoofd kwam te staan.

RESERVEER EEN TAFEL

 

Geraffineerde, authentieke Franse cuisine

De keuken van restaurant Genval.Les.Bains is een onweerstaanbare mix van authenticiteit, verfijning en Franse gastronomie. Heerlijke creaties met de beste lokale producten, bereid op het ritme van de seizoenen. De gerechten worden zonder uitzondering geserveerd op een bord dat zorgvuldig geschikt wordt, zodat alles wat je bestelt ook een lust voor het oog is.

BEKIJK HET MENU

RESERVEER EEN TAFEL

Quick Response Code